Over ons

Colpaertsteeg

1983 – 1989

01

1989 – 2019

Outside photoshopped V2 square

2019 – …

Het bedrijf

De vennootschap emr NV werd geboren uit de overname van het bobinagebedrijf Rogge, gelegen in het centrum van Gent. Stevige expansie en onze continue drang naar professionalisering heeft het mogelijk gemaakt dat ons bedrijf vijf jaar later verhuisde naar een nieuw pand in de Voorhavenlaan in Gent. Door de jaren heen evolueerden we van een klassiek bobinagebedrijf naar een toonaangevende specialist in aandrijftechnieken. Dankzij een continue investeringen in de uitbouw van expertise, geldt emr NV als een totaalpartner voor reductoren en elektromotoren in alle uitvoeren (AC/DC).

Een slordige 30 jaar later, hebben we de Voorhavenlaan verlaten om onze ateliers en magazijnen te huisvesten aan de rand Gent. Lievegem, het voormalig Zomergem noemen we nu onze nieuwe thuis.

Bauer Gear Center voor Bauer Gear Motor

Service Gear Center Bauer

Wij zijn een erkend Service Gear Center van Bauer. Voor dit merk verzorgen wij in België, Luxemburg en Noord-Frankrijk de commerciële activiteiten, herstellingen en service. Hierdoor zijn we in staat om motoren en reductoren voor dringende leveringen snel en adequaat te assembleren.

Certificaten

Dankzij onze voortdurende inspanningen om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, behaalden we het ISO9001-certificaat. Het VCA*-label wijst op onze dagelijkse drang om zo veilig mogelijk te werken. Dat doen we bovendien op een erg duurzame manier, wat even later beloond werd met het ISO14001-certificaat. Daarnaast beschikt emr NV ook over het ATEX-certificaat voor het herstellen van drukvaste motoren en reductoren.

ISO 9001 -Certificaat

ISO 14001 -Certificaat

VCA* -label

LSC* -label

Specialisatie

Sinds een decennium werd emr NV het exclusief Service & Gear Center voor Bauer en is dit ons het huismerk geworden. Wij verzorgen de herstellingen, service en commerciële activiteiten in België, Luxemburg en Noord-Frankrijk. Een gigantische voorraad wisselstukken en een zeer nauwe samenwerking met de fabriek maken het mogelijk om niet enkel alle herstellingen aan de reductoren te verzorgen, maar ook een Fast Assembly Service te leveren voor onze klanten. Dit wil zeggen dat wij nieuwe motorreductoren in 48u tijd kunnen assembleren en leveren.

Kwalitatieve herstellingen

Bij ons kan u terecht voor de revisie, herstellen en herwikkelen van al uw reductoren en elektromotoren (AC/DC). Ook voor aanpassingen aan aanbouwingen (zoals pompen, variatoren, reductoren,… ) bent u bij ons aan het juiste adres. Onze atelier is uitgerust om alle elektrische en mechanische herstellingen tot in de puntjes te verzorgen. Hiervoor beschikken we ook over een grote voorraad wisselstukken zoals kogellagers, dichtingen, ect… waarvoor we naast de 240m² magazijnoppervlakte nog eens 2 Kardex rolmagazijnen hebben geïnstalleerd.

Onze laatste investering ging naar een nieuwe volautomatische wasmachine met een capaciteit van 1500kg, om alle herstellingen te ontdoen van olie, vet en andere substanties. Onze klanten krijgen hiermee een zo goed als nieuwe motorreductor terug.

Wij beantwoorden al uw vragen! via telefoon: +32 9 251 59 56,   via mail: emr@nvemr.be